Levertijd circa 2-4 werkdagen

AKTIEPAKKET Beschermhoes XXL Ø200xH300 + 30 meter warmtesnoer (met thermostaat) + 3 voedingskokers

Artikel 10 van 13
€ 270,85 € 243,77 (inclusief btw)

INHOUD AKTIEPAKKET:

  1. winterbeschermhoes XXL
  2. 30 meter warmtesnoer met thermostaat
  3. 3 kokers met voeding voor vorstgevoelige bomen

1. Voor maximale bescherming tijdens de wintermaanden! Deze extra grote winterbeschermhoes (H300 x B200 cm) is vervaardigd uit een dikke kwaliteit vliesdoek (70 gr) en beschermt  grote olijfbomen en andere vorstgevoelige struiken en bomen tijdens de winter tegen uitdrogende wind, vorst en sneeuwval. Voorzien van een solide ritssluiting over de gehele lengte van deze boomhoes (ook wel boomjas genoemd) maakt dat u de winterbeschermhoes eenvoudig kunt aanbrengen. Breng de beschermhoes aan bij aanhoudende vorstperioden en/of sneeuwval. Verwijderen of rits openen zodra het weer dit toelaat, zodat de olijfboom genoeg lucht en licht krijgt. 

Voordelen winterbeschermhoes:

  • extra grote afmetingen  (H300xB200 cm)
  • Voorzien van ritssluiting voor extra gebruiksgemak
  • Snel aan te brengen bij weersverandering
  • Zowel boven als onder rijgkoord
  • Laat lucht en licht door
  • Voorkomt sneeuwlaag op takken en heeft een isolerende werking
  • Beschermt tegen uitdrogende wind

2. Het 20 meter lange warmtesnoer is voorzien van een ingebouwde thermostaat die automatisch aanspringt wanneer de temperatuur onder 4 C graden zakt. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw kostbare bomen. Door zijn lengte van 20 meter uitmate geschikt voor grote vorstgevoelige bomen, struiken, hagen, etc. Ook ideaal voor het beschermen van kuipplanten, grote terracotta potten, e.d. 

3. Bij dit aktiepakket zitten ook 2 kokers met mediterrane voedingstabletten. Deze tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor vorstgevoelige (mediterrane) bomen en struiken om deze na de winter weer op gang te helpen. U kunt het benodigd aantal tabletten eenvoudig naast de boom in de grond drukken. Daarna water geven. De voeding in deze tabletten is maar liefst 1 jaar werkzaam! De meststof tabletten zorgen voor eensignificant sterkere groei van uw bomen door een sterkere wortelgroei (toename wortelopname tot 700%!) wat de plant tevens beter bestand maakt tegen ziekten, plagen, vorst- en droogtestress. Geeft gelijkmatige en optimale bemesting en spoelt niet uit. Bevatten organische meststof  (N12-P8-K8) in combinatie met stikstofbindende en fosfaatvrijmakende bacteriën en natuurlijke humuszuren. De stikstof wordt vertraagd afgegeven. 1 koker bevat 10 tabletten. Een tablet is voldoende voor een pot van 5 liter gedurende een heel jaar. Bij oude(re) bomen met een stamomtrek groter dan 50cm en/of plantenbakken met een inhoud groter dan 150L adviseren wij 2 kokers aan te brengen. Door de organische basis van de tabletten kunt u niet overvoeden.

 

© 2013 - 2024 winterbescherming | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel